Γενικά
Ξανά στη φυλακή ο Έλληνας «Εσκομπάρ»
Παρά την καταδίκη του σε ισόβια είχε αποφυλακιστεί, αλλά με απόφαση του Άρειου Πάγου, συνελήφθη για να συνεχιστεί η έκτιση της ποινής του.

Συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, 51χρονος ημεδαπός μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου διατάχτηκε η συνέχιση εκτέλεσης καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 5 ετών και χρηματική ποινή 300.000 ευρώ.
Ο ημεδαπός είχε καταδικαστεί για τα αδικήματα της οργάνωσης, χρηματοδότησης, κατεύθυνσης και εποπτείας μεταφοράς ναρκωτικών από κοινού, της μεταφοράς ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα, της σύστασης συμμορίας και της κατοχής όπλου και πυρομαχικών.
Ο ημεδαπός είχε συλληφθεί στο παρελθόν, ως ο εγκέφαλος τεράστιου κυκλώματος ναρκωτικών με αφορμή την υπόθεση με τους 6,5 τόνους κοκαΐνης, από την οποία του είχε αποδοθεί και το προσωνύμιο «Έλληνας Εσκομπάρ».
Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του «νόμου Παρασκευόπουλου».
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!