Γενικά

19 Ιανουαρίου 2016 22:59

“Πολιορκούν” τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού

Οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου διαμαρτυρόμενοι για τη νέα βαριά τιμωρία που επέβαλλε στην ομάδα τους ο Κοντονής.

“Πολιορκούν” τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού
-

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να κλείσει τις θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, δημιούργησε εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού».

Μετά από κάλεσμα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περίπου 200 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, διαμαρτυρόμενοι για τη νέα τιμωρία της ομάδας τους.

Η τιμωρία επεβλήθη για τα επεισόδια που προηγήθηκαν του προγραμματισμένου αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη ποτέ κι έχει ισχύ ως τις 17 Απριλίου, συνοδεύεται δε από νέο πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ.

Οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή είχαν την... τιμητική τους, ενώ κάτω από τη διακριτική παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο κόσμος αποχώρησε αργά το βράδυ χωρίς να σημειωθούν παρατράγουδα.

Συγκέντρωση - γραφεία - ΣΥΡΙΖΑ - οπαδοί - Παναθηναϊκός

Συγκέντρωση - γραφεία - ΣΥΡΙΖΑ - οπαδοί - Παναθηναϊκός

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)