Celebrity
Γιώργος Μαζωνάκης: Έκανε πρεμιέρα μετά τη μήνυση του Στέφανου Παπαδόπουλου - "Είμαι αληθινός"

Το βράδυ της Πέμπτης, 19 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή λίγες ώρες μετά την κατάθεση μήνυσης εις βάρος του από τον 21χρονο τραγουδιστή Στέφανο Παπαδόπουλο, γνωστό ως Stef.
Πλήθος κόσμου αποθέωσε τον δημοφιλή τραγουδιστή μόλις τον είδε να εμφανίζεται στη σκηνή και ο ίδιος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης καλησπέρισε το κοινό, στέλνοντας μηνύματα στο κοινό.
Δείτε επίσης! Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση του τραγουδιστή μέσω του δικηγόρου του - "Απολύτως ψευδείς οι καταγγελίες"
«Να περάσουμε καλά και να είστε ο εαυτός σας», είπε ο καλλιτέχνης και πρόσθεσε αργότερα: «Είναι πολύ βασικό να μην ντρέπεστε».
«Είμαι ο Γιώργος ο Μαζωνάκης… ο αληθινός!», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης στους θαυμαστές του που έσπευσαν να τον δουν από κοντά.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή "Happy Day" ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε φτάσει στο νυχτερινό κέντρο αρκετές ώρες νωρίτερα για την προετοιμασία του και δεν προχώρησε σε καμία δήλωση προς τους δημοσιογράφους.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


