Κοινωνία

13 Μαρτίου 2025 17:22 Τελευταία ενημέρωση : 13 Μαρτίου 2025 17:27

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση Αδειλίνη μετά την αθώωση της εισαγγελέως Κέρκυρας για τις χαμένες δικογραφίες

Η Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε την άμεση καθαρογράφηση της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση Αδειλίνη μετά την αθώωση της εισαγγελέως Κέρκυρας για τις χαμένες δικογραφίες
-

Άκουσε το άρθρο


Στο Εφετείο Κέρκυρας
κρίθηκε αθώα η πρώην προϊσταμένη Εισαγγελέας Κερκύρας για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης καθώς το δικαστήριο διέγνωσε ανυπαρξία δόλου

Την άμεση καθαρογράφηση και καταχώριση της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας με την οποία κρίθηκε αθώα πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας, για χαμένες δικογραφίες, ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Αναλυτικότερα, από το Εφετείο Κέρκυρας κρίθηκε αθώα η πρώην προϊσταμένη Εισαγγελέας Κερκύρας για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση, καθώς το δικαστήριο διέγνωσε ανυπαρξία δόλου στο πρόσωπό της.

Η Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε την άμεση καθαρογράφηση της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας, προκειμένου να κρίνει εάν συντρέχει λόγος άσκησης αναίρεσης κατά της εν λόγω απόφασης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη - Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα, απαλλαγή για 9 ζητά η εισαγγελέας

Εθνική Πινακοθήκη - Νίκος Παπαδόπουλος: Βίντεο - ντοκουμέντο από τον βανδαλισμό των εκθεμάτων

Ρόδος: Εξαφάνιση ανήλικων από δομή φιλοξενίας

12345   8910
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)