Πολιτική
Ορκωμοσία Προέδρου της Δημοκρατίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη
Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω της ορκωμοσίας του Κωνσταντίνου Τασούλα

Άκουσε το άρθρο
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι σε ισχύ, σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της τελετής ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα.
Οι ρυθμίσεις αυτές θα αφορούν την ευρύτερη περιοχή του κέντρου, περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από τις 10:30 μέχρι το τέλος της ορκωμοσίας.
H ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τους παραπάνω οδικούς άξονες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας κλείνει στις 9:00 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» και στις 10:00 ο σταθμός «Σύνταγμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση, σύμφωνα με ανακοίνωση των Σταθερών Συγκοινωνιών,
ΠτΔ: Ορκίζεται ο Κώστας Τασούλας
Champions League: Η Ρεάλ πέρασε από τον εμφύλιο με την Ατλέτικο
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές την Πέμπτη
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!