Celebrity
Μικρούτσικος για Καινούργιου: "Ήταν μια συνεργασία, εγώ έκανα ό,τι ήταν δυνατό να τη στηρίξω και κατέληξε ατυχής"

Άκουσε το άρθρο
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στη βραδινή εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους στην Κύπρο.
Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και την τηλεοπτική του συνύπαρξη τα προηγούμενα χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου.
"Η πρώτη προσέγγιση ήταν από τον Κώστα Τσουρό, μετά ήρθε η Φαίη. Για να το ισορροπήσει το κανάλι αποφάσισε να κάνω συνδυαστική παρουσία στις δυο εκπομπές. Ήταν απόφαση του καναλιού να υπάρχω στην Φαίη Σκορδά, θεωρήθηκε ότι υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη" είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η Φαίη είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, δεν είναι καθόλου τοξική. Είναι πάρα πολύ μελετηρή, μελετάει όλη την ημέρα τα θέματα και έχει άποψη. Θα την ήθελα λίγο παραπάνω να “σπάει τα αυγά”. Είναι τόσο αναγκαία η ηρεμία, η γλύκα και η δεοντολογία της, αλλά από την άλλη πρέπει να πιάσουμε και τον βουν εκ των κεράτων. Έχει απόλυτο σεβασμό στους συνεργάτες της, με σέβεται και αναγνωρίζει και μου δίνει χώρο".
Όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: "Δεν με απασχολεί, δεν είναι στην καθημερινότητά μου. Είναι προϊστορία, είναι παρελθόν, κοντινό παρελθόν. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να προσμένω ή να αναμένω ή να θέλω να διαφοροποιηθεί. Ήταν μια συνεργασία, εγώ έκανα ό,τι ήταν δυνατό να τη στηρίξω και κατέληξε ατυχής. Δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Έχω κριτική. Καταρχήν, είχα την ειλικρίνεια να τη λέω εκεί μπροστά στην ίδια, να της τα λέω και να της τα λέω και με παραδείγματα.
Ένα πράγμα που την παραδέχτηκα, είναι ότι μου απαντούσε απευθείας. Έλεγε κι αυτή τα δικά της, έλεγα και εγώ τα δικά μου. Στον αέρα ήταν ειλικρινής η σχέση, σχεδόν. Προσπαθούσε να είναι ειλικρινής. Αυτό εγώ το εκτιμούσα".
Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο (από το 1.19.08" και μετά)
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!