Celebrity
Ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης για τους επικριτές του Γιάννη Σμαραγδή: "Επικαλούνται την εμπορική επιτυχία μόνο όταν τους αρέσει το έργο"

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρα 6 Απριλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Παναγιώτη Τιμογιαννάκη. Ο κορυφαίος κριτικός κινηματογράφου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποια είναι η «παγίδα» της εμπορικότητας και εξήγησε γιατί οι επικριτές του Γιάννη Σμαραγδή φάσκουν και αντιφάσκουν.
«Πήγε πολύς κόσμος στην τελευταία του ταινία (Καποδίστριας). Όταν βγαίνεις σε αυτή την αρένα, αυτά τα πράγματα, όπως η κριτική, είναι αναπόφευκτα. Για αυτό το να επικαλείται κανείς την εμπορική επιτυχία και να αντιπαραβάλλει κάτι άλλο, κρύβει μια παγίδα. Και εδώ δε μιλάω για τον Σμαραγδή που έχει κάνει αυτή τη στιγμή μια τεράστια επιτυχία και έχει κάθε λόγο να βγαίνει, να καμαρώνει και να αυτοπροβάλλεται.
Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Τιμογιαννάκης για Μάρκο Σεφερλή: "Όλο αυτό το bullying που δέχεται, εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ - Μιλάμε πια για στοχοποίηση"
Μιλάω για τους επικριτές του Σμαραγδή. Σε κάποιο έργο του γούστου τους, τότε επικαλούνται την εμπορική επιτυχία και ότι το κοινό καταλαβαίνει. Όταν δεν τους αρέσει το έργο και κάνει επιτυχία, το κοινό δε ξέρει τι του γίνεται. Αυτό είναι κάτι που πλέον βγαίνοντας σε αυτόν τον χώρο πρέπει κανείς να το έχει υπόψιν του. Ώστε να προχωράει και να μην πικραίνεται, γιατί άκρη δε θα βρει» εξήγησε ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης.


