Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 13 Αυγούστου 2026 22:57

Eurovision 2027: H αντίδραση της Dara μετά την επιλογή του Μπουργκάς για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού

dara
-

Η EBU και η βουλγαρική δημόσια τηλεόραση BNT ανακοίνωσαν την Πέμπτη 13 Αυγούστου, ότι στην παραθαλάσσια πόλη Μπουργκάς, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, θα φιλοξενηθεί η Eurovision 2027.

Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν στην Arena Burgas. Πιο αναλυτικά, οι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα την Τρίτη 11 και την Πέμπτη 13 Μαΐου και ο τελικός το Σάββατο, 15 Μαΐου.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την επιλογή του Μπουργκάς, η νικήτρια της Eurovision 2026, Dara, έστειλε το δικό της μήνυμα και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της.

Δείτε επίσης! Dara: "Όταν γύρισα στη Βουλγαρία μετά τη Eurovision, ήμουν σε πανικό"

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Wiwibloggs στα social media, η τραγουδίστρια είπε, ενώ κρατούσε το τρόπαιό της: «Γεια σε όλους. Όλοι με ρωτούν πώς αντιδρώ στην είδηση ότι το Μπουργκάς θα φιλοξενήσει τη Eurovision του χρόνου. Λοιπόν, καταρχάς, είμαι πανευτυχής που η Βουλγαρία θα φιλοξενήσει τη Eurovision, ετοιμαστείτε, γιατί θα τα "σπάσουμε".  Περιμένω όλες τις γοργόνες και όλους τους καπετάνιους μου να έρθουν να χορέψουν μαζί μας. Και ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι της θάλασσας ξέρουν να διασκεδάζουν. Οπότε, τι περιμένετε; Αγοράστε ένα καινούριο μπικίνι. Πάμε στο Μπουργκάς! Συγχαρητήρια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: AP

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)