Celebrity
Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση - "Δεν έχω βρει νυφικό"

Στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" μίλησε η Δανάη Μπάρκα και απάντησε πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση αποκαλύπτοντας πως δεν έχει βρει ακόμα νυφικό.
Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα
«Έχουμε πολλά να ετοιμάσουμε. Δεν έχω βρει νυφικό, κοίταξε, γενικά είμαι πάρα πολύ χαλαρή. Αυτό έλεγα και χθες, μου έλεγαν οι φίλες μου, έχουμε πιο πολύ άγχος εμείς από σένα. Όλα μια χαρά, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα έρθουν άνθρωποι που αγαπάμε, και μας αγαπάνε, και νομίζω το πιο σημαντικό σε τέτοια πάρτι είναι αυτό. Δεν μπορώ να σου πω που θα γίνει ο γάμος. Μπερδεύονται τα πράγματα.
Αλλά όπου και να γίνει, ωραία θα είναι. Ε θα γίνει και πάρτι, θα έρθουν τόσοι άνθρωποι και θα τους αφήσω έτσι; Να μη χορέψουμε λίγο; Να μην τα διασκεδάσουμε; Δεν μπορώ να απαντήσω πώς καλώ τους φίλους μου, αλλά χαίρομαι, γιατί έχω πολύ καλούς φίλους και δεν λένε τίποτα» απάντησε η Δανάη Μπάρκα.
Διαβάστε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Το τρυφερό φιλί με τον Φάνη Μπότση λίγο πριν παντρευτούν (Φωτογραφία)


