Celebrity
Γιούλικα Σκαφιδά για "Άγιο Έρωτα": "Δεν προβλήθηκε το φιλί ανάμεσα σε δύο γυναίκες όπως είχε γυριστεί"

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση η Γιούλικα Σκαφιδά εξέφρασε τη διαμαρτυρία της για τον τρόπο με τον οποίο προβλήθηκε το φιλί που αντάλλαξαν η Ηρώ Πεκτέση και η Αντιγόνη Μακρή στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας» για το 2025.
Η ηθοποιός που συμμετέχει στη δραματική σειρά του Alpha, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως, «αυτή η σκηνή δεν προβλήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί και γυριστεί».
Η ανάρτηση της Γιούλικα Σκαφιδά
«Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για το 2025 της σειράς Άγιος Έρωτας. Το φινάλε περιλάμβανε έναν μεγάλο σεισμό, καταστροφές και τραυματισμούς. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπήρχε και μια σκηνή αγάπης. Ένα φιλί. Αυτή η σκηνή δεν προβλήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί και γυριστεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το ίδιο έχω ζήσει και στη σειρά Milky Way: άλλα είδαμε στην επίσημη προβολή και άλλα στην τηλεοπτική μετάδοση. Δεν αφορά πρόσωπα. Αφορά εξωτερικές παρεμβάσεις που αλλοιώνουν το καλλιτεχνικό έργο. Και κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά γι' αυτό. Η αγάπη δεν είναι "ανάρμοστο περιεχόμενο". Η αγάπη είναι αλήθεια. Είναι ζωή. Αντιγόνη, Ηρώ, ήσασταν υπέροχες και λυπάμαι που οι τηλεθεατές δεν είχαν τη δυνατότητα να σας απολαύσουν» έγραψε στην ανάρτησή της η Γιούλικα Σκαφιδά.
Ολόκληρη η σκηνή του φιλιού. #elenianna #AgiosErotas pic.twitter.com/eCOQEaPpbq
— Lambroukos (@O_daskalos_sas) December 25, 2025
Η ανάρτηση της Αντιγόνης Μακρή
Από την πλευρά της η Αντιγόνη Μακρή, η μία από τις δύο ηθοποιούς που συμμετείχαν στην επίμαχη σκηνή, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram στην οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την Ηρώ Πεκτέση, αφιερώνοντάς της απόσπασμα από το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη.



