Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαρτίου 2026 08:57

Marseaux: "Δεν θα ήθελα να μου γράψει τραγούδι η Εύη Δρούτσα" - Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Marseaux: "Δεν θα ήθελα να μου γράψει τραγούδι η Εύη Δρούτσα" - Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της
-

Τη Marseaux είχε καλεσμένη στην εκπομπή του ο Φάνης Λαμπρόπουλος το βράδυ της Πέμπτης (26/3).

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη φετινή της συμμετοχή στον ελληνικό τελικό της Eurovision, την διαμάχη της με την Εύη Δρούτσα, αλλά και τον σύντροφό της!

«Ο Ακύλας είναι… φωτιά και πιστεύω ότι θα το φέρει, παιδιά. Ήταν η χρονιά του και το Ferto ήταν ό,τι πρέπει για την περίπτωση. Tο ‘χω σκεφτεί να ξαναπροσπαθήσω στον ελληνικό τελικό της Eurovision αλλά θέλω να το κάνω; Δεν ξέρω αν θα το έκανα μπαμ, ας πούμε, του χρόνου. Εκτός αν είχα τη σούπερ κομματάρα και πω “παιδιά, αυτό πρέπει πάλι να το καταθέσω”.

Διαβάστε επίσης: Η Marseaux για τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα: "Το body shaming είναι ένα θέμα που δεν θα το θάψω κάτω από το χαλί"

 Αλλά σε κάποια φάση, επειδή όντως ήταν όνειρό μου από πολύ μικρή που ήμουνα, πιστεύω ότι πρέπει», είπε αρχικά η Marseaux.

«Δεν θα ήθελα να μου γράψει τραγούδι η Εύη Δρούτσα, έχω στιχουργό τον Solmeister. Μένουμε μαζί, κάνει τις παραγωγές μου, τους στίχους μου, όλα τα τραγούδια. Eίναι ένα πρότζεκτ δηλαδή πολύ από κοινού.», απάντησε η ακόμη.

«Δεν είμαστε ζευγάρι, έχουμε άλλη σχέση. Είναι μέντοράς μου, είναι κολλητός μου, είναι μεγάλος αδερφός, μπαμπάς μου… έχουμε άλλη σχέση. Μαζί ηχογραφήσαμε το πρώτο μου τραγούδι μέσα στη ντουλάπα του! Δεν είχαμε λεφτά για να κλείσουμε στούντιο. […] Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου, θέλω να κάνω πολλά παιδιά», ανέφερε κλείνοτας η Marseaux.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)