Σχετικά

«Η ΦΑΡΜΑ»
ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ

Τέρμα τα παιχνίδια, η περιπέτεια άρχισε.

Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; 

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη άνοιξε τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης έζησε μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Λειτούργησε ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, τους υπέβαλλε σε δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε τις καθημερινές ανατροπές.

Στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους ήταν δύσκολη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, έσπειραν, πότισαν, καλλιέργησαν τη γη, άρμεξαν τα ζώα, φρόντισαν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, έπρεπε να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταμάτησαν εδώ. Οι παίκτες αγωνίστηκαν κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο
1 Αγώνας Αρχηγίας
1 Quiz της Φάρμας
1 Αγώνας Ασυλίας
1 Παιχνίδι Επάθλου 

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης άφηνε πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής ανακηρύχθηκε «Αγρότης της χρονιάς» και κέρδισε διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

 #HFarma 
Facebook @FarmaGreece 
Instagram @farma.greece
Twitter @FarmaGreece

Περισσότερα

Σου προτείνουμε