Σχετικά

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 11:00,  η Φωτεινή Γεωργίου μας ενημέρωνε και συζήταγε με τη βοήθεια κορυφαίων ειδικών για όλα τα θέματα που αφορούσαν στην υγεία μας, τη σωματική, την ψυχική αλλά και την πνευματική.

Η επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Υγεία Πάνω Απ΄ Όλα», παρουσίασε όλα τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα καθώς και τις πιο σημαντικές μελέτες διακεκριμένων επιστημόνων από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, εμπλουτίστηκε με νέες ενότητες, όπως με την κατηγορία «Συνταγές Υγείας» όπου μάθαμε πώς να μαγειρεύουμε υγιεινά γεύματα, γρήγορα.

Η σημασία της πρόληψης, οι θεραπευτικές επιλογές, η βελτίωση της ποιότητας της διατροφής μας και η ψυχική μας ισορροπία παρέμειναν προτεραιότητα. Γι’ αυτό τον λόγο η Φωτεινή Γεωργίου προχώρησε και σε ειδικές εκπομπές – αφιερώματα για πολυπαραγοντικά θέματα υγείας που ταλαιπωρούν.

Φιλοξενώντας και συζητώντας με επιστήμονες πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων, η εκπομπή «Υγεία Πάνω Απ΄ Όλα» προσέφερε άμεση, κατανοητή και αξιόπιστη ενημέρωση ώστε η ζωή μας να έχει ισορροπία και ποιότητα.

#YgeiaPanwApOla

Συντελεστές:

Παρουσίαση –αρχισυνταξία : Φωτεινή Γεωργίου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζερβός

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Control: Φαίη Χρυσοχόου

Οργάνωση παραγωγής: Φραγκίσκος Διακόπουλος

Περισσότερα

Σου προτείνουμε